Ren supporterglede

Supportere er det viktigste et lag kan ha, i alle fall om de har gode trenere og den riktige motivasjonen på plass. Det er ikke mye du kan gjøre med trenerne, men du kan heie og støtte for å holde motivasjonen der den skal være. Er ikke det flott?

Supporterklubber

Det aller beste med å være supporter er selvsagt å kunne følge laget i cuper og turneringer. Men det er også akkurat det å kunne være sammen med andre som også støtter opp om det samme laget. Det er lett å finne et godt samhold og et fint felleskap i de mange supporterklubbene som finnes. Ofte arrangeres det arrangementer for supporterklubbene, gjerne uavhengig av kampene eller i tillegg til kampene. Det er rett og slett en bra måte å dyrke det sosiale på.

Supportertilbehør

Når du er supporter, så finnes det en del marchandise som du kan bruke for å vise verden at du er en supporter. Heier du på et lag, så kan du kle deg i fargene til det laget. Bare det kan være nok å vise at du er en supporter. Men så finnes det utrolig mye kult stasj som også viser at du er en supporter og som ellers bare er utrolig kult. Er du ute etter supporterstasj, så er det en god idé å sjekke Supporterplace.com. Her finner du kule supportertilbehør til deg som heier på fotball, innebandy og NHL, blant annet.

Heie laget sitt frem

Å være en supporter og å kunne heie laget sitt frem er både spennende og sosialt. I tillegg kan du få vennskap for livet, særlig om du er en trofast fan. Du trenger selvsagt ikke møte opp på alle kampene, men har du sjansen så er det faktisk der det skjer.