Ikke la kroppen din hindre deg fra å spille bandy

Både når du spiller bandy og driver med annen sport kan du noen ganger føle at kroppen ikke spiller på lag. Det kan selvfølgelig være fysiske begrensninger som du kan trene opp over tid som for eksempel hurtighet og styrke, men det kan også være egenskaper ved kroppen din.

Noen eksempler på fysiske begrensninger kan være synsproblemer som medfører at du må bruke briller og for kvinner kan det noen ganger være brystene som begrenser deg. Det kan for eksempel handle om at du har store bryster som kan føre til ryggproblemer. Heldigvis finnes det hjelp, for eksempel hos Plastikkirurg 1.

Mer om sammenhengen

Det er kanskje ikke alle som tenker på at store bryster kan skape problemer både i hverdagen og når du driver med sport. Det er spesielt ryggen som kan oppleve utfordringer hvis du har bryster som kanskje veier mye og gjør at du ikke alltid har helt korrekt sittestilling.

I forbindelse med sport kan litt for store bryster være svært begrensende, både i form av ryggproblemer og at du kanskje ikke opplever at du er like smidig eller hurtig som du ønsker. En brystreduksjon er en operasjon der størrelsen reduseres til et mer fornuftig nivå som du kan leve godt med.

Andre utfordringer

Vi nevnte synsproblemer i sted. Dårlig syn er svært vanlig, og for mange er det nok med gode linser for å kunne drive med bandy og annen sport uten problemer. Hvis du har en synsfeil som har vært stabil over tid kan du vurdere en korreksjon av synet ditt med laser.

Det finnes selvfølgelig en rekke andre måter du kan føle at kroppen din begrenser deg. Det finnes ofte måter du kan avhjelpe disse begrensningene på, hvis du har funnet en sport som bandy eller noe annet du virkelig liker finnes det nesten alltid en løsning slik at du kan fortsette.